Se apropie Craciunul!

Se apropie Craciunul! Ce fac copiii? Ii scriu scrisoare lui Mos Craciun! Mos Craciun este un om batran care locuieste in Laponia alaturi de sotia sa si in fiecare an alaturi de renii sai, printre care cunoscutul Rudolf, merge in toata lumea pentru a imparti cadouri. Cu totii aflam la un moment dat ca defapt este doar o legenda… si ca Mos Craciun nu exista, dar continuam sa povestim despre el si sa zicem: „ii cer Mosului un telefon nou, ii cer Mosului o casa mare, ii cer Mosului sanatate”, fiecare ii cere Mosului ce ii lipseste sau de ce are nevoie.

Eu defapt cred ca in preajma Craciunului Dumnezeu se „deghizeaza” si primeste numele de Mos Craciun. Dumnezeu este bun, drept, mare, sfant, atotstiutor, toti si-l imagineaza ca fiind un batran cu barba alba si luuunga, iar Mos Craciun este un personaj pozitiv din copilariile noastre cu aceeasi infatisare. Chiar si atunci cand eram mici si scriam scrisoare lui Mos Craciun, ii scriam defapt lui Dumnezeu, iar cu ajutorul Lui parintii nostrii puteau sa ne indeplineasca toate dorintele si tot ce scriam noi pe foaie.

Cei mari (parintii nostrii) nu scriu niciodata scrisoare Mosului. De ce oare?! Fiindca ei nu mai cred in Mos Craciun, dar cred in Dumnezeu si stiu ca numai cu ajutorul lui toate dorintele lor si ale noastre se pot indeplini…

Vreau ca anul acesta cei mari sa ii scrie si ei o scrisoare pentru Dumnezeu / Mos Craciun, fara sa aiba retineri si sa o depuna cu totii intr-un loc special amenajat, iar daca nu doresc acest lucru, sa o pastreze si peste ani si ani vor putea citi lucrurile cerute si sunt absolut convinsa ca Dumnezeu are aceasta putere de a le satisface dorintele. INSA exista o MARE mica conditie: aceea de a crede in Dumnezeu, de a-L iubi, de a face voia Sa, de a comunica cu El, de a vorbi tuturor despre El fara rusine!! Astept sa citesc cat mai multe scrisori!!!

Cu ganduri sincere, Maria A.! 😀

Reclame

2 gânduri despre &8222;Se apropie Craciunul!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s